Opslagruimte huren in Weesp

Het gemak van self storage in de buurt

Inboedel opslag in Weesp

Het nabij Amsterdam gelegen Weesp kenmerkt zich natuurlijk vooral door de monumenten, straatjes, steegjes en het feit dat de rivier de Vecht recht door het centrum loopt. Maar ook voor het huren van opslagruimte kun je in Weesp terecht. Sinds 2020 is OK Storage namelijk dé plek in Weesp en omstreken voor Self Storage!

Wij zijn gevestigd op industrieterrein Noord in Weesp. Onze locatie aan de Pampuslaan 139 is uitgerust met ruim 180 veilige en bewaakte opslagboxen, variërend van 2 m³ tot 36 m³. Ben je tijdelijk, of voor een langere periode op zoek naar opslagruimte? Dan is OK Storage precies wat je nodig hebt.

Huur 2 maanden gratis

Veilig, schone en droge opslagruimte

Onze camerabeveiliging staat 24/7 aan. Je inboedel staat dus bij ons veilig opgeslagen. Je krijgt een persoonlijke alarmcode waarmee alleen jij toegang hebt. Onze opslagruimtes zijn het gehele jaar schoon, droog en vorstvrij. 

Wil je voordat je de opslagruimte in Weesp boekt deze liever eerst bekijken? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Voordelig, flexibel en transparant huren

Bij ons huur je transparant tegen aantrekkelijke tarieven, zonder bijkomende kosten en zolang je de ruimte nodig hebt. Bereken hoe groot jouw opslagruimte moet zijn en boek de gewenste Self Storage direct op flexibele basis!

  • Huur al vanaf € 15,- per maand
  • Dagelijks opzegbaar
  • Geen bijkomende kosten

Flexibel huren

Opslagruimtes zijn bij OK Storage eenvoudig op flexibele basis te huren en dagelijks opzegbaar. Dat is ideaal als je voor korte tijd een opslagruimte nodig hebt. Voor langere tijd een opslagruimte huren is natuurlijk ook mogelijk.

Ideale grootte

Weet je niet precies hoe groot de opslagruimte moet zijn? Geen probleem! Gebruik de ruimtecalculator van OK Storage en kom er eenvoudig achter hoeveel opslagruimte je voor je inboedel nodig hebt.

Altijd veilige opslag

Bij OK Storage zijn alle opslagboxen beveiligd. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze 24/7 camerabewaking en de persoonlijke alarmcodes die gebruikers van de opslagruimte ontvangen.

Gratis extra faciliteiten

Gratis verhuisbus

Bij het inladen van je opslagruimte kan je twee uur gebruikmaken van onze gratis verhuisbus.

Transportkarren

Op de locatie staan transportkarren. Hiermee vervoer je jouw inboedel gemakkelijk naar je opslagbox.

Goederenlift

Met de goederenlift vervoer je eenvoudig je spullen naar één van onze opslagruimtes op de eerste verdieping.

Huur 2 maanden gratis

In 3 eenvoudige stappen opslagruimte in Weesp huren

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave

Selecteer opslagruimte
  • Nog niet bekend (wij adviseren u graag)
  • M-Storage (3 tot 9 m³)
  • L-Storage (9 tot 15 m³)
  • XL-Storage (15 tot 24 m³)
  • XXL-Storage (24 tot 36 m³)
0