Inboedel opslag voor particulieren

Verhuizen, verbouwen, opruimen? Wat je reden ook is, als particulier sla je je inboedel veilig op bij OK Storage. Flexibel, transparant en voordelig.

Inboedel opslag geeft extra ruimte

Heb je door een verhuizing of verbouwing (tijdelijk) een opslag voor je inboedel nodig, of is je schuur overvol en puilen je garage en zolder uit? In een tijd waarin mensen veel thuis zijn en ook veel mensen kleiner gaan wonen, wil je de woonruimte die je tot je beschikking hebt natuurlijk optimaal gebruiken. Daarom is het handig om de spullen die je niet dagelijks nodig hebt ergens anders op te slaan.

De ruimte die bijvoorbeeld je tuinset, barbecue en skispullen in beslag nemen gebruik je dan om je woning leuker en efficiënter in te richten. Door je inboedel bij OK Storage op te slaan creëer je die extra ruimte.

Huur 2 maanden gratis

Huur 2 maanden gratis en leen gratis onze verhuisbus

gratis verhuisbus

Veilig, schoon en droog

Je inboedel bewaken wij 24/7 door onze camerabeveiliging. Je krijgt een persoonlijke alarmcode waarmee alleen jij toegang hebt. Onze opslagruimtes zijn het gehele jaar schoon, droog en vorstvrij. 

Wil je voordat je de opslagruimte boekt deze liever eerst bekijken? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Voordelig, flexibel en transparant huren

Bij ons huur je transparant tegen aantrekkelijke tarieven, zonder bijkomende kosten en zolang je de ruimte nodig hebt. Bereken hoe groot jouw opslagruimte moet zijn en boek de gewenste Self Storage direct op flexibele basis!

  • Huur al vanaf € 15,- per maand
  • Dagelijks opzegbaar
  • Geen bijkomende kosten

Flexibel huren

Opslagruimtes zijn bij OK Storage eenvoudig op flexibele basis te huren en dagelijks opzegbaar. Dat is ideaal als je voor korte tijd een opslagruimte nodig hebt. Voor langere tijd een opslagruimte huren is natuurlijk ook mogelijk.

Ideale grootte

Weet je niet precies hoe groot de opslagruimte moet zijn? Geen probleem! Gebruik de ruimtecalculator van OK Storage en kom er eenvoudig achter hoeveel opslagruimte je voor je inboedel nodig hebt.

Altijd veilige opslag

Bij OK Storage zijn alle opslagboxen beveiligd. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze 24/7 camerabewaking en de persoonlijke alarmcodes die gebruikers van de opslagruimte ontvangen.

Gratis extra faciliteiten

Gratis verhuisbus

Bij het inladen van je opslagruimte kan je twee uur gebruikmaken van onze gratis verhuisbus.

Transportkarren

Op de locatie staan transportkarren. Hiermee vervoer je jouw inboedel gemakkelijk naar je opslagbox.

Goederenlift

Met de goederenlift vervoer je eenvoudig je spullen naar één van onze opslagruimtes op de eerste verdieping.

Huur 2 maanden gratis

In 3 eenvoudige stappen ruimte voor je inboedel opslag huren

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave

Selecteer opslagruimte
  • Nog niet bekend (wij adviseren u graag)
  • M-Storage (3 tot 9 m³)
  • L-Storage (9 tot 15 m³)
  • XL-Storage (15 tot 24 m³)
  • XXL-Storage (24 tot 36 m³)
0